Naar hoofdinhoud

Werken als helpende

Bij Charim kun je aan de slag als Helpende of Helpende Plus. Lees verder en ontdek of Charim jouw droombaan heeft! 

Wij zijn op zoek naar een gedreven en liefdevolle helpende (plus). Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een betrokken team waar ruimte is om te leren en te groeien. Een belangrijk ingrediënt hierbij is humor!
 

Jouw profiel

Als helpende (plus) bezorg jij de bewoner een fijne dag met jouw zorg en toewijding. Hoe je dat doet? Daar weet jij alles van! Jij hebt plezier in het onderhouden van contacten met bewoners, familie, vrijwilligers en jouw collega’s. daarnaast ben je oplettend in het observeren van bewoners. Verder vragen wij:

  • een afgeronde mbo-opleiding helpende niveau 2;
  • eventueel aangevuld met het keuzedeel helpende plus. 
       

Jouw werkplek

Bij Charim doe je betekenisvol werk vanuit liefde. Wij zijn een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. 
 
Herken jij jezelf hierin? Dan is een baan bij Zorggroep Charim iets voor jou. Ga samen met ongeveer 1600 medewerkers en 1300 vrijwilligers aan de slag met vraaggerichte zorg aan ouderen in de regio Veenendaal en Zeist.

Onze verhalen

Vrijblijvende kennismaking

Wil jij samen met ons een glimlach toveren op het gezicht van onze bewoners? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking waarin we jouw baankansen bespreken.