Naar hoofdinhoud

Introductiedag Zorggroep Charim

Introductiedag

Op 12 april 2016 mocht Charim 45 nieuwe medewerkers ontvangen in de Mirtehof in Zeist voor de 2e  introductiedag. Wilma Haverkamp, adviseur P&O, heette iedereen van harte welkom en stelde onze bestuurder aan de nieuwe medewerkers voor.

De bestuurder wenste alle nieuwe medewerkers heel veel werkplezier toe bij Charim en vertelde wat de zorgvisie betekent voor het werken bij Charim. Ook lichtte hij  onze missie ‘leven doen we samen’ toe en vertelde hij over de 3 kernwaarden van Charim: samen, toegewijd en professioneel.

Hierna volgde een presentatie over Charim: hoe ziet de organisatie eruit, welke zorg verlenen we en welke locaties zijn er. De manager Vastgoed, gaf een doorkijkje naar de toekomst van diverse locaties.

In de workshoprondes kregen diverse afdelingen PSA (Personeels- en salaris administratie), kwaliteit, klantenservice, MCV (marketing, communicatie en voorlichting) en de OR (ondernemingsraad) de gelegenheid te vertellen over hun werk. Medewerkers werden uitgenodigd om vragen te stellen, een quizje te doen (afd. kwaliteit) en in gesprek te gaan. 

De laatste ‘spreker’ van de ochtend was Zora, de zorgrobot. Een welzijnsmedewerker en een stagiair lieten de mogelijkheden van Zora zien. Er werden gelijk afspraken gemaakt om Zora langs te laten komen op de afdeling. 

Om wat informeler met elkaar in contact te komen volgde een tocht per bus naar locatie de Meent in Veenendaal. Daar werd geluncht. Op de terugreis ontvingen alle medewerkers de ‘Charim-goodybag’!

Tops uit de evaluatie: de demonstratie van Zora en de informatie uit de workshops. Als lerende organisatie nemen we de tips en tops mee bij het organiseren van de volgende introductiedag.

De volgende introductiedag is op  7 juli 2016.