Vrijwilligers

Vrijwilligers

Aan de slag als vrijwilliger. In iedere Charim-locatie, in de huiskamers en bij de dagbesteding, zijn veel vrijwilligers en mantelzorgers actief. Achter de schermen of midden in de organisatie verrichten zij allerlei werkzaamheden voor onze bewoners en bezoekers.

Word ook vrijwilliger

Ook u kunt vrijwilliger bij ons worden! Kies één van de woonplaatsen in het overzicht hiernaast voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij u in de buurt. Direct aanmelden kan ook: Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij heten u graag welkom!

VVC biedt scholingprogramma's aan

Vrijwilligers worden steeds belangrijker in de samenleving, en bij Charim. Het belang van scholing wordt daardoor steeds groter. Charim wil haar vrijwilligers toerusten voor hun taken, maar ook zorgen voor erkenning en waardering. Daarom werken wij nauw samen met VVC. VVC staat voor Veens Vrijwilligers College en biedt scholingen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor vrijwilligers in de zorg- en dienstverlening. Bent u vrijwilliger bij Charim, kijkt u dan op http://veens-welzijn.nl/VVC voor de scholingsprogramma's en/of om u aan te melden.

Vacatures Vrijwilligers (56)
Bekijk alle vrijwilligers vacatures »