Naar hoofdinhoud

Vrijwilligerswerk bij Charim

Wilt u graag iets betekenen voor een ander? Overweeg dan het vrijwilligerswerk in de ouderenzorg. Bij Zorggroep Charim hebben we veel handen nodig op de verschillende locaties. Als vrijwilliger draagt u bij aan een fijne dag voor de bewoners en bezoekers en dat kan op een manier die bij u past. U bent van toegevoegde waarde!

Klik hier om de vacatures te bekijken.
Direct aanmelden? Dat kan hier via het aanmeldformulier.

Zet uw talenten in

Op elke locatie van Charim zijn vrijwilligers en mantelzorgers actief. In huiskamers en dagbestedingen. Kijkend naar uw talenten, hebben wij ongetwijfeld een prachtig plekje voor u als vrijwilliger op één van onze locaties. Sommige vrijwilligers zijn al jarenlang verbonden aan Charim. Als u zich bij ons aanmeldt als vrijwilliger, bekijken we samen wat u graag doet. Dat kan echt van alles zijn. Van begeleiden naar de kerkdienst tot ondersteunen bij creatieve activiteiten. En van koffieschenken tot samen spelletjes doen. Extra aandacht en aanspraak betekent veel voor onze cliënten en u kunt u uw talenten bij ons inzetten.

Geef bewoners een fijne dag

Werken als vrijwilliger geeft veel voldoening. Onze bewoners en onze medewerkers zijn u dankbaar. Al doende bouwt u een band op met de bewoners. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen levensgeschiedenis, interesses en hobby’s. En iedere bewoner krijgt graag op een andere manier aandacht. De een houdt van spelletjes, de ander van gezellig kletsen. En nog weer een ander gaat graag naar buiten. Als vrijwilliger heeft u alle aandacht voor de bewoner. U geeft hen een fijne dag.

Goede ondersteuning en duidelijke taakomschrijving

Als u bij ons vrijwilligerswerk doet, ondersteunen wij u daarbij. U kunt rekenen op goede begeleiding en een duidelijke taakomschrijving. Na een proefperiode leggen we de afspraken vast in een vrijwilligersovereenkomst. Het is daarmee duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten. Want vrijwilligerswerk is wel vrijwillig maar niet vrijblijvend. Om u goed op weg te helpen, kunt u bij ons allerlei scholingsprogramma’s volgen. We werken hiervoor onder meer samen met het Veens Vrijwilligers College (VVC). Deze organisatie biedt scholingen aan vrijwilligers in de zorgsector.

 

Vacatures Vrijwilligers (44)

Bekijk alle vrijwilligers vacatures