Naar hoofdinhoud

Over ons

Charim is een persoonlijke en betrokken werkgever. We stemmen het werk met aandacht af op de wensen en verlangens van jou als medewerker. Je mag bij ons zijn wie jij bent. We kennen je en we zien je. En we staan naast je, in zowel mooie als moeilijke periodes. Je kunt bij ons rekenen op goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht besteden we ook aan een prettige en veilige werkomgeving.

Liefdevolle zorg die verder gaat
Wij willen de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. Dit doen we als christelijke organisatie vanuit christelijke waarden en inspiratie. Daar draag jij aan bij, samen met jouw collega’s. Of je nu werkt in de zorg of in een ondersteunende functie op kantoor. Iedere medewerker is van waarde. Heb je contact met onze cliënten, dan ben je ook alert op hun levens- en zingevingsvragen. Waar mogelijk ondersteun je de cliënt daarbij. Dat noemen we totaalzorg. Je doet dat omdat je weet hoe waardevol het is.

Betrokken organisatie met christelijke identiteit
Charim is een christelijke organisatie. Word je leidinggevende bij Charim? Dan gaan we ervan uit dat jij actief bent in een christelijke kerk of gemeente, zodat je de christelijke identiteit van Charim vanuit je hart kunt ondersteunen en uitdragen.

Onder Charim vallen vijftien zorglocaties in de regio’s Veenendaal en Zeist. Zo’n 1700 medewerkers en 1300 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de naam van Charim – Hebreeuws voor ‘toewijding’ – in praktijk te brengen voor ruim 1.000 cliënten. Onze diensten en ondersteuning zijn breed: van welzijnswerk tot hospicezorg, thuis of in één van onze locaties.