Naar hoofdinhoud

Over ons

Zorggroep Charim is een ouderenzorgorganisatie met 15 locaties in de regio’s Veenendaal en Zeist. Zo’n 1700 medewerkers en 1300 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de naam van Charim – Hebreeuws voor ‘toewijding’ – in praktijk te brengen voor ruim 1.000 cliënten. Onze diensten en ondersteuning zijn breed: van welzijnswerk tot hospicezorg, thuis of in één van onze locaties.

Liefdevolle zorg die verder gaat
Wij willen de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. Dit doen we als christelijke organisatie vanuit christelijke waarden en inspiratie. Daar draag jij aan bij, samen met jouw collega’s. Of je nu werkt in de zorg of in een ondersteunende functie op kantoor. Iedere medewerker is van waarde. Heb je contact met onze cliënten, dan ben je ook alert op hun levens- en zingevingsvragen. Waar mogelijk ondersteun je de cliënt daarbij. Dat noemen we totaalzorg. Je doet dat omdat je weet hoe waardevol het is.

Betrokken organisatie met christelijke identiteit
Charim is een christelijke organisatie. Word je leidinggevende bij Charim? Dan gaan we ervan uit dat jij actief bent in een christelijke kerk of gemeente, zodat je de christelijke identiteit van Charim vanuit je hart kunt ondersteunen en uitdragen.

Charim als werkgever

Charim is een persoonlijke en betrokken werkgever. We stemmen het werk met aandacht af op de wensen en verlangens van jou als medewerker. Je mag bij ons zijn wie jij bent. We kennen je en we zien je. En we staan naast je, in zowel mooie als moeilijke periodes. Je kunt bij ons rekenen op goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht besteden we ook aan een prettige en veilige werkomgeving.

 • Identiteitsstatuut

  Samen werken, samen denken, samen inspireren, samen Charim. De ankers, hoe wij onszelf zien, wat vinden we belangrijk, en wat betekenen de kernwaarden voor ons werk, liggen vast in een identiteitstatuut. In dat statuut staan onze waarden, normen en omgangsvormen. Zodat iedereen weet “Zo werken we bij Charim”.

 • Charim Voordeelmenu

  Met het nieuwe Charim Voordeel Menu heb je als werknemer de keuze om bestaande arbeidsvoorwaarden uit te ruilen voor andere voorwaarden, bijvoorbeeld een fiets, vergoeding voor studiekosten of extra reiskostenvergoeding.

 • Leren en ontwikkelen

  Om onze klanten optimale zorg te bieden, is het nodig dat we ván en mét elkaar leren. Medewerkers en teams kunnen samen vernieuwen, groeien en verbeteren. Binnen Charim wordt een digitale plaats gecreëerd waar medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers kennis kunnen halen en brengen.

 • Talent in Actie!

  Iedere medewerker heeft zijn eigen talenten. Met ‘talent in actie’ gaan we aan de slag met een talent-/ontwikkelcyclus waar de ontwikkeling van talent van medewerkers centraal staat.

 • Veiligheid, gezondheid, vitaliteit

  Iedere medewerker heeft recht op een gezonde en veilige werkplek. Het is aan de werkgever om veiligheid, gezondheid en vitaliteit op proactieve wijze te bevorderen met als doel arbeidsongevallen, ongewenste uitval en uitstroom te voorkomen. Met dit beleid investeert Charim in bewustwording en preventie in het algemeen.