Naar hoofdinhoud

Over ons

Samen. Toegewijd. Professioneel.

Vanuit deze kernwaarden verleent Charim zorg en ondersteuning aan ouderen thuis of in vijftien locaties in de regio’s Zeist en Veenendaal. Dat doen we met 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers voor ruim 1000 cliënten. Onze diensten en ondersteuning zijn breed: van welzijnswerk tot hospicezorg, thuis of in één van onze locaties. Wij verlenen zorg voor lichaam, geest én ziel. Ruimte voor zingeving en levensvragen vinden we als christelijke zorgorganisatie belangrijk. Daarmee onderscheidt Charim zich.

Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor de cliënten, voor je collega's en voor je vak. Ons werk doen we vanuit onze christelijke achtergrond. Charim is een betrokken werkgever, met oog voor jou. Je mag bij ons zijn wie je bent. We kennen je en zien je. En we staan naast je, in zowel mooie als moeilijke periodes. Daar draag jij voor jouw collega's ook aan bij. Of je nu werkt in de zorg of in een ondersteunende functie. Iedere Charim-medewerker is van waarde. Heb je contact met onze cliënten, dan ben je ook alert op hun levens- en zingevingsvragen. Waar mogelijk ondersteun je de cliënten daarbij. 

Je kunt bij ons rekenen op een gezond en veilig werkklimaat, goede arbeidsvoorwaarden, veel waardering en een fijne werksfeer. Als Charim zijn we gestart met een veranderprogramma dat we de Reis van Groei & Ontwikkeling noemen. Hiermee maken we als zorggroep de beweging naar toekomstbestendige zorg. Als medewerker dagen we je uit om mee te denken en dat te helpen realiseren. Bovendien geven we je alle ruimte om ook aan de slag te gaan met je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij Charim vind je een baan die bij je past!

Word je leidinggevende bij Charim? Dan gaan we ervan uit dat jij actief bent in een christelijke kerk of gemeente, zodat je de christelijke identiteit van Charim vanuit je hart kunt ondersteunen en uitdragen.