Naar hoofdinhoud

Terug van weggeweest

Dag, ik ben Brandine Hardeman.

Het is inmiddels 8 jaar geleden dat ik na 8 fijne jaren als VIG-er, locatie De Engelenburgh van Charim verliet. Ik wilde weleens wat anders, een nieuwe uitdaging en werkte daarna in 2 verschillende particuliere zorgcentra.

In april van dit jaar besloot ik een baan buiten de zorg te zoeken en vond deze dan ook. Echter na 2 weken kwam ik er achter dat ik de zorg en het contact met bewoners enorm miste. Ja en wat wil ik nu dacht ik bij mij zelf.

Meteen schoot door mijn hoofd dat de jaren die ik op De Engelenburgh werkte toch eigenlijk wel mijn fijnste jaren zijn geweest.

Ik besloot het er op te wagen en solliciteerde opnieuw bij De Engelenburgh. Daar werd ik tot mijn grote vreugde opnieuw aangenomen en sinds half mei ben ik er weer werkzaam als VIG-er.

Het is fijn om na 8 jaar weer terug te zijn. Het voelt goed om weer over de vertrouwde gangen te lopen en fijne collega’s te hebben.

Denk jij ook wel eens terug aan die fijne tijd die je had op één van de locaties van Charim, aarzel dan niet en solliciteer.

Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb en werk er opnieuw met veel plezier!