Een lach, waardering en een fijn gesprek.

Een lach, waardering en een fijn gesprek.

Een lach, waardering en een fijn gesprek.

Ik heb leuk en dankbaar werk, ik kom als verzorgende IG bij de bewoners thuis. Het is steeds weer anders en dat maakt het zo bijzonder. Sommige bewoners help ik met het wassen/douchen aan/uitkleden en anderen hebben alleen medicijnen nodig of wondverzorging. Het is werk met veel verantwoordelijkheid waarin ik echt iets kan betekenen voor de bewoners.
Het werken bij Zorggroep Charim vind ik erg prettig. Zo leer je alle bewoners kennen en de bewoners zien vertrouwde gezichten. Je weet wat er speelt en dat geeft een gevoel van vertrouwen. Je geeft natuurlijk in eerste plaats zorg, maar voor mij hoort daar meer bij. Met een lach binnenkomen, rust brengen, echt luisteren als de bewoners hun verhaal doen.
Geen dag is hetzelfde. Het leuke is dat we zorg leveren bij de bewoners in hun eigen appartement in hun eigen wereld heeft met hun eigen leefgewoontes.