Naar hoofdinhoud

Een lach, waardering en een fijn gesprek.

Geen dag is hetzelfde in mijn werk als verzorgende IG. Het leuke is dat we zorg leveren bij de bewoners in hun eigen appartement in hun eigen wereld met hun eigen leefgewoontes. Zo mag en kan ik bijdragen aan het vervullen van dromen, wensen en verlangens van de bewoners.

Ik heb leuk en dankbaar werk, ik kom als verzorgende IG bij de bewoners thuis. Het is steeds weer anders en dat maakt het zo bijzonder. Sommige bewoners help ik met het wassen/douchen aan/uitkleden en anderen hebben alleen medicijnen nodig of wondverzorging. Het is werk met veel verantwoordelijkheid waarin ik echt iets kan betekenen voor de bewoners.
Het werken bij Zorggroep Charim vind ik erg prettig. Zo leer je alle bewoners kennen en de bewoners zien vertrouwde gezichten. Je weet wat er speelt en dat geeft een gevoel van vertrouwen. Je geeft natuurlijk in eerste plaats zorg, maar voor mij hoort daar meer bij. Met een lach binnenkomen, rust brengen, echt luisteren als de bewoners hun verhaal doen.

Bij Charim krijg ik de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen. Zelf wil ik geen lange opleiding volgen, maar een workshop of een korte cursus over de doelgroep pg vind ik leuk en ga ik binnenkort volgen. Dit om steeds weer goed aan te sluiten bij de dromen, wensen en verlangens van de bewoners.