Naar hoofdinhoud

Introductiedag nieuwe medewerkers

11 Oktober is er weer een introductiedag geweest voor 45 nieuwe collega’s. De dag begon in Mirtehof in Zeist waar iedereen, onder het genot van een kopje koffie of thee, welkom is geheten door Henk Prins, die zijn betoog besloot met de woorden: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”. Een mooie quote om in de praktijk te brengen binnen Charim. Jan Baan vertelde over de plannen die Charim heeft met haar locaties.

Tijdens de informatiesessies vertelden verschillende onderdelen van Charim over wat hun taak is en wat zij voor de medewerkers kunnen betekenen. Zo was de PSA (Personeels en Salaris Administratie) vertegenwoordigd, net als team Leren & Ontwikkelen, Arbo & verzuim en de afdeling Kwaliteit.Ook waren de vertrouwenspersonen en leden van de OR (OndernemingsRaad) aanwezig.

Om een beter beeld te krijgen van Charim en haar locaties reden we met de bus langs Amandelhof, De Looborch, Groenewoude en ‘t Boveneind. Tijdens deze rit was er voldoende mogelijkheid om met collega’s ervaringen uit te wisselen en gelegenheid tot nadere kennismaking. Het eindpunt van de rit was bij locatie de Meent, waar een lunch de magen vulde. Als aanvulling werd zorgrobot Zora voorgesteld en zij liet zien dat ze onder andere de vogeltjesdans kan doen.

Op de terugweg naar de Mirtehof kregen de nieuwe medewerkers een goodiebag met een evaluatieformulier. Zij hebben deze dag gemiddeld met een 8 beoordeeld.

Wij kijken terug op een geslaagde dag en bedanken iedereen voor hun komst/bijdrage aan deze dag.

Met vriendelijke groeten,
De Introductiecommissie;
Elma Boekel, Marja van Rossenberg, Tineke van Vulpen, Jannette van Ginkel, Jacqueline Rosendaal
en Anoek Verkerk