Naar hoofdinhoud

Vrijwilliger Dragonder

Vrijwilligerswerk bij Dragonder

Dragonder is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie. Naast de vier afdelingen is er een buurthuis. In het buurthuis is er ruimte (individueel of in een kleine groep) een activiteit te ondernemen die aansluit bij de behoefte en belevingswereld van de bewoner. De sfeer op de afdelingen en in het buurthuis is warm en gemoedelijk. Wil jij ondersteunen bij werkzaamheden en activiteiten die passen in de huidige maatregelen? Meld je dan vrijblijvend aan. Dan wordt er contact met je opgenomen en stemmen we samen af of jouw mogelijkheden aansluiten bij de behoefte. Je bent welkom!

Enthousiast? Doe mee!


Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren via het aanmeldformulier.

jannietimmer@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie