Naar hoofdinhoud

Lunchtijd!

Zorggroep Charim verleent zorg vanuit de kleinschalige woonlocatie ‘De Kleine Meent’. In deze locatie wonen 8 ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag.

Voor onze bewoners in De Kleine Meent zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen tijdens de lunch en tegelijk gezellig aanwezig zijn. Uiteraard eet u een boterham mee met de bewoners en medewerker. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dagen: dinsdag,donderdag tot en met zondag 10.45 tot 14.00.

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier. Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol. Het werk levert u veel waardering op. U wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners. U kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als u initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. U richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!”

Scholing voor vrijwilligers
Zorggroep Charim heeft veel mogelijkheden voor u om op een fijne manier vrijwilligerswerk te doen.
Wij bieden u 2 x per jaar een scholingsavond aan. Voor nieuwe vrijwilligers organiseren wij een informatieavond met o.a. 3 korte workshops, te weten:

  • hygiëne
  • til-en transfertechniek
  •  workshop ervaringen delen

 

Enthousiast? Doe mee!


Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren via het aanmeldformulier.

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie