Naar hoofdinhoud

Gezelschap gezocht

Zorggroep Charim verleent zorg vanuit de kleinschalige woonlocatie ‘De Kleine Meent’. In deze locatie wonen 8 ouderen met een
psychogeriatrische zorgvraag. We proberen onder de gegeven omstandigheden de sociale contacten en activiteiten voor bewoners zoveel als mogelijk door te laten gaan.

Daarom zijn we voor een actieve mevrouw op zoek naar een vrijwilliger. Vindt u het leuk om één keer per week samen iets te ondernemen? Denk hierbij o.a. aan: wandelen, een hobby uitvoeren, een taart bakken of gewoon ‘er zijn’.
Het is fijn als u kennis en/of ervaring hebt in de omgang met mensen met dementie en u bekend bent in de omgeving van Renswoude. Spreekt dit u aan? Meld u dan aan. U wordt uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking met mw en haar verzorgende. U bent welkom!   

Dagen en tijden:
In overleg en bespreekbaar naar uw wensen.

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier.
Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol.
Het werk levert u veel waardering op. U wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners.
U kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als u initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. U richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!”

Scholing voor vrijwilligers
Zorggroep Charim heeft veel mogelijkheden voor u om op een fijne manier vrijwilligerswerk te doen. Zodra dit weer past in de huidige maatregelen bieden we u regelmatig een scholing of thema avond aan.

Enthousiast? Doe mee!


Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren via onderstaand e-mailadres of het aanmeldformulier.

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie