Naar hoofdinhoud

Gastvrije vrijwilliger voor de ‘Verwensuper’

Bij de entree van locatie Elim bevindt zich een ‘Verwensuper’. Dat is een klein winkeltje. Voor het bemannen van deze minisupermarkt zoeken wij uw hulp. U kunt hulp bieden bij aankopen, de schappen bijvullen en u voert kassawerkzaamheden uit.  Uw hulp is nodig op dinsdag, 1 x per week van 09.00 uur tot 12.15 uur.

Heeft u een klantvriendelijke inslag en bent u vriendelijk, sociaal en geduldig? Kunt u continuïteit bieden en beheerst u de Nederlandse taal goed? Wij maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier.
Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol.
Het werk levert u veel waardering op. U wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners.
U kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als u initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. U richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!

Enthousiast? Doe mee!

Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren. 


Naar het aanmeldformulier>

jolandadegast@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als u bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kan een pre-employment screening onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie