Naar hoofdinhoud

Extra ondersteuning in coronatijd!

Extra ondersteuning in coronatijd!

Voor De Tollekamp en diverse locaties zoeken wij vrijwilligers die willen ondersteunen op zorgafdelingen of bij de kleinschalige woongroepen. De zorgmedewerkers moeten alle zeilen bijzetten om in deze tijd van besmettingen met het coronavirus, de bewoners de zorg te bieden die zij nodig hebben.

Wilt u ondersteunen bij o.a.:
- koken
- de maaltijden
- schenken koffie/thee
- activiteiten
- huishoudelijke klusjes

Dan kom ik graag in contact met u!

Het is voor de bewoners belangrijk dat u hen aandacht geeft d.m.v. een praatje, voorlezen, een spelletje of een klein wandelingetje met hen maakt.
Wij zoeken vrijwilligers die:
- affiniteit hebben met ouderen
- empathisch, flexibel, behulpzaam en geduldig zijn
- continuïteit kunnen bieden

U bent van harte welkom om extra ondersteuning te bieden.

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier. Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol. Het werk levert u veel waardering op. U wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners. U kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als u initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. U richt u daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!”

Enthousiast? Doe mee!
U kunt contact met ons maken via het aanmeldformulier of via de gegevens hieronder.

0682545692 0682545692 jolandadavelaar@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als u bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kan een pre-employment screening onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie