Naar hoofdinhoud

Dagbehandeling "Het Kompas"

Wat is dagbehandeling?
De cliënten zijn op leeftijd en hebben een (beginnende) dementie of lichamelijke beperkingen. Zij wonen met hulp en ondersteuning thuis. Dat gaat eigenlijk prima. Om de week te doorbreken of om de partner/mantelzorger te ontlasten, willen de cliënten graag één of meerdere dagen actief bezig zijn. Dat kan op de dagbehandeling 'Het Kompas' in De Tollekamp.

Voor de dagbesteding "Het Kompas" zoeken wij een ondersteunende vrijwilliger bij de dagelijkse activiteiten.
Je biedt, samen met de medewerker, gezelligheid en structuur. Tijdens de dag worden er wisselende activiteiten aangeboden.

Taakomschrijving
Taken die erbij horen zijn:

  • je ondersteunt de medewerker
  • geeft een warm welkom 
  • verzorgt de koffie
  • helpt mee met een  activiteit
  • begeleidt de maaltijd
  • helpt met hand en spandiensten

Wat vragen wij van jou:

  •  een goede beheersing van de Nederlandse taal
  •  u bent sociaal, vriendelijk, behulpzaam en geduldig

Dagen: maandag van 9.30 - 16.15 uur of een dagdeel en vrijdagmiddag.

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier. Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol. Het werk levert je veel waardering op. Je wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners. Je kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als je initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Je richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!”

 

 

 

 

 

Enthousiast? Doe mee!


Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren via onderstaande gegevens of het aanmeldformulier.

0682545692 0682545692 jolandadavelaar@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie