Naar hoofdinhoud

Bijbel-zanguur in De Tollekamp

Bijbel-zang uur

Elke tweede dinsdag van de maand is er een bijbelzang uur onder leiding van Maaike de Goei- Jansma( geestelijk verzorger). Dit Bijbel-zanguur is voor bewoners van de Zorgunit en Zorgwoning De Vordel. In de Vordel wonen mensen met een meervoudige lichamelijke beperking.
In het Bijbel-zanguur zingen we bekende geestelijke liederen met elkaar en bespreken we een thema of praten we over dat wat zich in de groep aandient.
Soms doen we een spel om met elkaar in gesprek te komen.
Ben je in staat om een rolstoel te duwen en vindt je het belangrijk dat bewoners naar een Bijbel-zang uur kunnen, dan is dit mogelijk iets voor jou.

Dagen en tijden: Tweede dinsdag van de maand van 14.15-16.15 uur

Taakomschrijving
Taken die hierbij horen zijn:

  • zaal in orde maken
  • bewoners ophalen en weer teug brengen naar hun woning
  • meezingen en meepraten
  • koffie en thee inschenken
  • zaal opruimen

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maak je de wereld van een bewoner stukken mooier. Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol. Het werk levert je veel waardering op. Je wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners. Je kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als je initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Je richt je daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!”

 

 

Enthousiast? Doe mee!


Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren via onderstaand e-mailadres of het aanmeldformulier.

0682545692 0682545692 jolandadavelaar@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie