Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Wil jij verder in de zorg? Voor wie dat wil en kan, biedt Charim een breed scala aan opleidingen op alle niveaus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opleiding tot verzorgende IG, mbo-verpleegkundige of hbo-verpleegkundige. Hiermee kwalificeer je je voor een mooie functie binnen de zorg. Heb je al een diploma op zak, dan is verdieping en verbreding ook mogelijk. Zo kan je bij ons de opleiding tot gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) volgen, of een specialisatie doen na jouw opleiding verpleegkunde.

Leerwerktrajecten (BBL)
Bij de mbo-opleidingen verzorgende IG en verpleegkundige combineer je werken en leren. Met je team draag je de verantwoordelijkheid voor de zorg voor onze cliënten. Zo ontwikkel je een goede werkhouding en sociale en communicatieve vaardigheden. Je gaat gemiddeld één dag per week naar school. Tijdens de opleiding krijg je ondersteuning en advies van je werkbegeleider. Je ontvangt een leerarbeidsovereenkomst en een leerling salaris conform de CAO-VVT. De opleidingskosten komen in veel gevallen voor rekening van Charim. En afhankelijk van je contracturen wordt een deel van je schooluren vergoed door Charim. 

Solliciteren doe je zo
Als je graag in aanmerking wilt komen voor een leerwerktraject bij Charim, kijk dan of er een vacature openstaat voor de functie die jij wilt of stuur een open sollicitatie. Geef bij een open sollicitatie duidelijk aan dat je wilt werken én leren, en vertel ons welke opleiding je wilt volgen.

Aandacht voor jouw ontwikkeling
Bij Charim besteden we veel aandacht aan leren en ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun talenten ontdekken en optimaal kunnen inzetten. Daarom hebben we ontwikkelgesprekken en is er een breed en gevarieerd aanbod in bijscholing. Vaktechnisch, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en samenwerken. Zodat jij verder komt!