Naar hoofdinhoud

Werken als Verpleegkundige bij Charim 

Charim zoekt voor meerdere locaties nieuwe collega’s. samen met deskundige collega’s willen wij onze bewoners de passende zorg geven die zij nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat de wensen en behoeften van de bewoner centraal staan. Wil jij hieraan bijdragen en het verschil maken? Maak dan met ons kennis en ontdek jouw baankansen bij Charim. 

Jouw profiel als Verpleegkundige 

Als verpleegkundige bij Charim coördineer je de zorg rondom cliënten en je verleent de verpleegkundige zorg. Voor deze functie heb je een mbo-verpleegkundige niveau 4 diploma nodig. Deze kun je binnen Charim halen of bij een ROC. 

Werk je als gediplomeerde verpleegkundige bij Charim en wil je verder leren? Dan kun je intern doorgroeien. De mogelijkheden zijn enorm en je leertraject wordt op maat gemaakt. Heb je interesse, laat dan vooral je gegevens achter via het formulier onderaan deze pagina en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Jouw werkplek 

Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. Herken jij jezelf hierin? Dan is een baan bij Zorggroep Charim iets voor jou. Ga samen met ongeveer 1600 medewerkers en 1300 vrijwilligers aan de slag met vraaggerichte zorg aan ouderen in de regio Veenendaal en Zeist.


Aan de slag als Verpleegkundige bij Charim, iets voor jou? Ontdek jouw mogelijkheden en laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Onze recruiters nemen dan vrijblijvend contact met je op! 

Ja, ik wil meer ontdekken over werken als Verpleegkundige bij Charim

 

Wil jij samen met ons een glimlach toveren op het gezicht van onze bewoners? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking waarin we jouw baankansen bespreken.