Naar hoofdinhoud

Werken als vakantiekracht

Kies deze zomer voor een waardevolle, goedbetaalde vakantiebaan in de ouderenzorg!
Ga aan de slag bij Charim in de huishouding, in de restaurants, op de afdelingen of help mee met de welzijnsactiviteiten voor de bewoners.  
  
Werken in het zorgteam 

Als vakantiekracht in de zorgteams ondersteun je de bewoners bij de persoonlijke verzorging en help je bij andere zorgvragen. Je helpt bijvoorbeeld bij het douchen, bij het aan- en uitkleden en bij het eten. Volg je een opleiding in de zorg en heb je stage-ervaring in de zorg? Dan sluit deze vakantiebaan perfect aan bij jouw studie!
 
Werken in het welzijnsteam 
Als vakantiekracht in het welzijnsteam zorg je samen met de welzijnsmedewerkers voor een plezierige dag voor onze bewoners. Dit doe je bijvoorbeeld door mee te helpen met een groepsactiviteit of een wandeling te maken met één bewoner. Voor deze vakantiebaan heb je geen werkervaring in de zorg nodig, maar als je een welzijnsopleiding volgt, sluit de baan perfect aan bij je studie! 
 
Werken in de huishouding 

Als vakantiekracht in de huishouding help jij onder andere bij het schoonmaken van de zorgappartementen en de algemene ruimtes van onze locaties. Je neemt een dosis gezelligheid mee!  Je hebt voor deze vakantiebaan geen werkervaring nodig en kan dus perfect jouw eerste bijbaan zijn voor de zomerperiode! 
 
Werken in het restaurant 

Als restaurantmedewerker zorg jij dat onze bewoners en bezoekers kunnen aanschuiven in een schoon en sfeervol restaurant, voor een gezonde warme maaltijd. Je hebt voor deze vakantiebaan nog geen werkervaring nodig. 
 
Wat je krijgt: 
Vakantiewerk bij Charim is dé perfecte manier om de zorg te leren kennen. We bieden je:

  • Een contract van max. drie maanden aan waarin jij minimaal 3 weken beschikbaar bent in de maanden juni, juli en augustus 2024.
  • Veel waardering van de bewoners én je collega's. Maar ook veel waardevolle werkervaring in één van de grootste sectoren van Nederland; de zorg! 
  • Je krijgt een goed salaris van minimaal €13,78 bruto per uur. Werk je in de avonden of de weekenden, dan komt daar nog een onregelmatigheidstoeslag bovenop
  • Na de vakantie? Dan kun je bij ons blijven werken als flexwerker, of je verder ontwikkelen door een werkleertraject. Bij Charim zijn er ontzettend veel mogelijkheden om na je vakantiebaan in de zorg te blijven werken, zeker als je een zorgopleiding volgt of deze wilt gaan volgen. 

Belangrijk om te weten: Voor vakantiewerk bij Charim moet je minimaal 16 jaar zijn.

Wacht niet met aanmelden en schrijf je via het Vakantiebaan-sollicitatieformulier alvast in voor een vakantiebaan bij Charim. Wil je meer informatie? Geef dan hieronder je gegevens door. Wij nemen dan contact met je op. 

Meld je aan voor vakantiewerk!
Velden met een ster zijn verplicht

Ja, ik wil deze zomer vakantiewerk doen!

Stuur je naam, telefoonummer en je e-mailadres naar ons op én we benaderen voor meer informatie over een vakantiebaan bij Charim! Wil je solliciteren? Vul dan het Vakantiebaan-sollicitatieformulier gelijk in!