Naar hoofdinhoud

Werken als flexmedewerker

Werken bij ons Flexbedrijf betekent werken wanneer je wilt, waar je wilt én hoeveel uren je werkt. Lees verder als je meer wilt weten over 'flexen' bij Charim! 

Werk je in de zorg als helpende, verzorgende ig of verpleegkundige en wil je meer grip op je werkagenda? Dan is een plek bij het Flexbedrijf van Charim wellicht iets voor jou. Je komt in loondienst bij Charim en je geniet van veel flexibiliteit rondom je werk:

  • Je roostert zelf je werkuren in. Je bepaalt dus wanneer je werkt! 
  • Je kunt kiezen tussen alle zorglocaties of de wijkteams van Charim. Zo doe je veel ervaring op met verschillende cliëntdoelgroepen! 
  • En hoeveel je werkt, dat is helemaal afhankelijk van jou! 
    Flexibel toch? 
     

Jouw werkplek

Je komt te werken bij het Flexbedrijf van Charim. De grote groep flexmedewerkers zorgen er samen voor dat er voldoende ondersteuning is voor de vaste zorgteams. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken en waarderen dat je bijspringt als dat nodig is. Je gaat werken in verschillende teams. Je komt dus ook verschillende cliëntdoelgroepen tegen: somatiek, ouderen met dementie, ouderen die nog thuiswonend zijn. Elke werkdag kan in een ander team of andere locatie zijn. 

Over Charim

Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je collega’s en voor je vak en passende zorg voor onze cliënten. Verder vinden wij de relatie naar de cliënten en naar elkaar erg belangrijk. We willen met elkaar zorgen voor een prettige woonomgeving. We streven ernaar dat bewoners mogen zijn en wonen waar zij zich het fijnst voelen en dat zij de passende zorg krijgen die zij nodig hebben.

Iets voor jou? Geef je gegevens door en onze recuiters nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking! 

Ja, ik wil meer ontdekken over werken bij het Flexbedrijf

Stuur je naam, telefoonummer en je e-mailadres naar ons op. Wij nemen dan vrijblijvend contact met je op om jouw baankansen in het Flexbedrijf te ontdekken.