Naar hoofdinhoud

Werken als Verzorgende IG bij Charim 

Charim zoekt voor meerdere locaties nieuwe collega’s. samen met deskundige collega’s willen wij onze bewoners de passende zorg geven die zij nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat de wensen en behoeften van de bewoner centraal staan. Wil jij hieraan bijdragen en het verschil maken? Maak dan met ons kennis en ontdek jouw baankansen bij Charim. 

Jouw profiel als Verzorgende IG

Als verzorgende IG coördineer je de zorg rondom cliënten. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij hebt plezier in het onderhouden van contacten met cliënten, familie, vrijwilligers en jouw collega’s. Daarnaast ben je oplettend in het observeren van bewoners. Verder vragen wij dat jij:

  • in het bezit bent van een afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG.

Jouw werkplek 

Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. 

Herken jij jezelf hierin? Dan is een baan bij Zorggroep Charim iets voor jou. Ga samen met ongeveer 1600 medewerkers en 1300 vrijwilligers aan de slag met vraaggerichte zorg aan ouderen in de regio Veenendaal en Zeist.

Vacatures

Onze verhalen

Vrijblijvende kennismaking

Wil jij samen met ons een glimlach toveren op het gezicht van onze bewoners? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking waarin we jouw baankansen bespreken.