Naar hoofdinhoud

Creatief of spel!

Bent u creatief? Houd u van muziek? Bingo of bloemschikken? Het zijn zomaar een paar activiteiten van afdeling Welzijn van Elim.
Welzijn is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hen willen helpen bij deze leuke en gezellige activiteiten met en voor bewoners.
Elke middag is er iets te doen voor de bewoners. 

Wat zijn uw taken:
- Bewoners halen en brengen.
- Koffie of thee aanbieden
- Spullen helpen klaarzetten en opruimen.
- Helpen bij de activiteit.

Dagen: Elke middag
Tijden: 14.15 tot 16.30 uur

Spreekt deze vacature u aan? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier. Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol. Het werk levert u veel waardering op. U wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners. U kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als u initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. U richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!

Enthousiast? Doe mee!

Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren. 


Naar het aanmeldformulier>

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie