Naar hoofdinhoud

Klaar met je vmbo? Stap in de ouderenzorg!

De ouderenzorg is uitdagend en leuk. Je geeft zoveel betekenis aan het leven van ouderen. En ook aan jouw eigen leven, want er zijn ongelofelijk veel kansen om jezelf te ontwikkelen! 

Ben je klaar met je vmbo? Wil je doorleren, maar kijk je niet uit naar een fulltime studie? Wil je een mbo studie het liefst combineren met het werken in de praktijk? Dan zit je bij Charim goed! Je kunt bij ons namelijk een volledige opleiding volgen én werken in de ouderenzorg. Dat kan op verschillende locaties en in verschillende teams. Samen met jou kijken we naar wat bij je past!
 
Een werkleerplek bij Charim betekent: 

 • Je werkt én leert!
  Je gaat 1 dag per week naar school en werkt daarnaast mee in onze teams. 
 • Wij betalen!
  Je ontvangt een mooi salaris én je studie vergoeden wij bijna volledig.  
 • Je doet maximaal ervaring op! 
  Elk studiejaar wissel je van locatie/team waardoor je veel ervaring opdoet met verschillende woonvormen en cliëntendoelgroepen. Zo maak je tijdens je studie kennis met alle facetten van de ouderenzorg en weet je wat het beste bij je past als je klaar bent met je studie. 
    

We hebben momenteel plek in locaties in Amerongen, Veenendaal, Woudenberg en Zeist. Je kunt bij ons direct starten in jouw eerste baan in de ouderenzorg.
 
Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een berichtje of e-mail met meer informatie. 

Ja, ik ben nieuwsgierig en wil meer informatie!

Als je je gegevens achterlaat via het formulier hieronder, dan sturen wij je meer informatie. Ontdek of jouw eerste baan in de ouderenzorg ligt!

"Jij maakt mijn dag!"

Kom kennismaken tijdens de open inloopmomenten 

Wanneer wij bij jou in de buurt zijn