Naar hoofdinhoud

Werken als MMZ-er bij Charim

Je hebt een opleiding richting Maatschappelijke Zorg (MMZ) gedaan, maar wilt nét een andere kant op dan de gehandicaptenzorg, dagbesteding of maatschappelijke opvang. Verken dan of een Verzorgende IG functie bij Charim iets voor je is! 

Je gaat aan de slag in de functie van Verzorgende IG. Dat houdt in dat je onze bewoners helpt en ondersteunt bij de dagelijkse verzorging zoals wassen en aankleden. Dat doe je natuurlijk met een luisterend oor en kijkt daarbij wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Je bent de spil in het contact met de verpleegkundige, de familie en naasten of bijvoorbeeld andere medische specialisten zoals huisarts of fysiotherapeut.
    
Jouw meerwaarde als MMZ-er in de ouderenzorg
Je brengt meerwaarde mee in het team, vanwege je werkervaring of studie in de richting van Maatschappelijk Werk. Je hebt een andere opleiding gedaan als de rest van het team. We hopen dat je deze vaardigheden meeneemt in je werk! Je verrijkt het zorgteam met jouw unieke kennis en inzichten. 

Met jouw opleiding en ervaring kun je Verzorgende IG worden
Je kunt bij Charim aan de slag als je een diploma Maatschappelijk Werk hebt, met daarbij keuzedeel K0118. Heb je dit keuzedeel niet gedaan tijdens je studie, dan kun je dit ook bij Charim behalen. Uiteraard vergoeden wij dit alles 100%: tijd en de studiekosten.
   
Er is bij Charim altijd een mooie werkplek, samen zoeken we wat bij je past! 

Je komt te werken in één van onze vijftien zorglocaties. In deze vijftien locaties hebben we verschillende doelgroepen. Samen met jou kijken we welke locatie het beste bij jou past. Vind je fijn om vooral om te gaan met mensen die alleen lichamelijke klachten hebben, of geeft een afdeling waar je werkt met complexe zorgvragen zoals vergevorderde dementie jouw de uitdaging waar je naar zoekt? Er is altijd een team dat bij je past! 
Belangrijk: heb je nog niet het juiste keuzedeel om direct als Verzorgende IG te werken, dan is er plek in Amandelhof (Zeist) of De Meent (Veenendaal). Daar starten we namelijk met een groep MMZ-ers die allemaal nog nét dat keuzedeel moeten behalen. 

Over Charim 
Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je collega’s en voor je vak en passende zorg voor onze cliënten. Verder vinden wij de relatie naar de cliënten en naar elkaar erg belangrijk. We willen met elkaar zorgen voor een prettige woonomgeving. We streven ernaar dat bewoners mogen zijn en wonen waar zij zich het fijnst voelen en dat zij de passende zorg krijgen die zij nodig hebben.

Iets voor jou? Geef je gegevens door en onze recuiters nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking! 

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over een Verzorgende IG functie bij Charim

Stuur je naam, telefoonummer en je e-mailadres naar ons op. Wij nemen dan vrijblijvend contact met je op om jouw baankansen te ontdekken.