Naar hoofdinhoud

Ondersteuning in het kleinschalige D'n Aok

Zorggroep Charim verleent vanuit de kleinschalige woonzorglocatie D'n Aok, waar 18 cliënten kunnen wonen, zorg aan cliënten met een intensieve psychogeriatrische of gerontopsychiatrische zorgvraag. De zorg wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de belevingswereld van de cliënten.

U kunt oa. helpen bij:
* ondersteuning van de zorgmedewerkers in de huiskamer,
* koken
* ondersteunen rondom de maaltijden
* koffie/thee schenken
* een spelletje
* wandelen met een cliënt

Als u zelfstandig, behulpzaam, intiatiefrijk, sociaal en geduldig bent, komen wij graag in contact met u. Daarnaast is het belangrijk dat u de Nederlandse taal goed beheerst, continuïteit kunt bieden, en over een empatisch vermogen beschikt.

Dagen en tijden zjin in overleg. Kunt u niet elke week? Ook als u eenmaal per twee weken kunt, bent u van harte welkom.

Zorggroep Charim heeft veel mogelijkheden voor u om op een fijne manier vrijwilligerswerk te doen.
Wij bieden u 2 x per jaar een scholingsavond aan en voor nieuwe vrijwilligers organiseren wij een introductieavond met o.a. 3 korte workshops, te weten:
*(ver)slikproblematiek
*hygiëne
*til-en transfertechniek

.

Enthousiast? Doe mee!


Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren via het aanmeldformulier.

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kan een pre-employment screening onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie