Naar hoofdinhoud

Solliciteren bij Charim

Je zoekt een mooie baan in de zorg? Volop mogelijkheden bij Zorggroep Charim. Of je nu wilt werken als zorgprofessional óf in een ondersteunende functie op kantoor. Heb je de vacature gevonden die bij jou past, solliciteer dan direct. Als jij voor ons een geschikte kandidaat bent, dan nodigen we jou uit op één van onze locaties.

Solliciteren in 5 stappen

Wil je bij ons solliciteren? Je bent dan slechts 5 stappen verwijderd van jouw nieuwe baan:

  1. Solliciteren

Op onze website vind je alle actuele vacatures. Je kan direct online solliciteren op een passende vacature. Staat er geen passende vacature tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. En wil je geen kans missen, meld je dan aan voor onze vacature alert.

  1. Selecteren

De afdeling Recruitment bekijkt jouw vacature en stuurt deze door naar de leidinggevende van de vacature waarop je hebt gesolliciteerd. De leidinggevende beoordeelt of jij inderdaad een geschikte kandidaat bent.

  1. Kennismaken

Afdeling Recruitment neemt contact met jou op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek met de leidinggevende. Krijg je graag een goede indruk van Zorggroep Charim en van de locatie? Dan kun je eventueel een dienst meedraaien.

  1. Arbeidsvoorwaardengesprek

Hebben beide partijen een goed gevoel? Fijn! Dan wordt er een arbeidsvoorwaardengesprek met je ingepland. Hierna bepalen jullie samen of je daadwerkelijk in dienst komt bij Zorggroep Charim.

  1. De eerste dag van je nieuwe baan

Het is de eerste dag in je nieuwe functie. Je wordt aan iedereen voorgesteld, krijgt een rondleiding en wordt ingewerkt. Samen met je leidinggevende ga je bespreken hoe je deze eerste periode gaat invullen.

Ga naar de vacatures

Open sollicitatie

Het kan zijn dat er op dit moment geen passende vacature voor je is. Maak dan gebruik van het open sollicitatieformulier of meld je aan voor de vacature alert. Wanneer we een passende vacature hebben brengen we je op de hoogte.

Ga naar het sollicitatieformulier

In 3 stappen naar jouw baan!

Heb jij de vacature gevonden die bij jou past? Solliciteer dan direct want voor je het weet heten wij je welkom op een van onze locaties!

1.
Solliciteren

Klik hier voor een overzicht van onze actuele vacatures. Staat er een passende vacature tussen, solliciteer dan direct!
Staat er geen passende vacature tussen, klik dan hier voor een open sollicitatie.
Je kunt je ook aanmelden voor onze vacature alert.

2.
Selecteren

Je sollicitatie wordt bekeken en na een korte check doorgestuurd naar de betreffende leidinggevende van de vacature waarop je gesolliciteerd hebt.

3.
Kennismaken

Afdeling recruitment neemt contact met jou op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek met de betreffende leidinggevende.
Om een goede indruk van Charim te krijgen kun je eventueel een dienst meedraaien.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht

Meer informatie over bijzondere vacatures: