Naar hoofdinhoud

Vrijwilliger worden bij Hospice De Wingerd te Amerongen

De Wingerd zoekt vrijwilligers!

Wat zijn je taken als vrijwilliger?
Als vrijwilliger besteed je tijd en aandacht aan cliënten en hun naasten. Je helpt hen bijvoorbeeld met de dagelijkse verzorging en zorgt voor koffie, thee of een maaltijd. Ook verricht je licht huishoudelijk werk. In De Wingerd vinden we een huiselijke sfeer belangrijk. Als vrijwilliger kun je hier veel aan bijdragen.

Wat krijg je er voor terug?
Allereerst natuurlijk de waardering van onze cliënten. Daarnaast vinden we het belangrijk onze vrijwilligers goed te begeleiden. Iedere vrijwilliger start met een introductiecursus en er zijn regelmatig bijeenkomsten over relevante thema's. De Wingerd kent een prettige werksfeer tussen vrijwilligers onderling en het verplegend personeel.

Kom kennismaken!
Onze vrijwilligers zijn gemiddeld een dagdeel per week en een weekenddagdeel per maand beschikbaar. Kom jij ons helpen? We nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Neem contact op met De Wingerd: 0343-459613 of wingerd@zorggroepcharim.nl

 

 

Enthousiast? Doe mee!

Neem contact op met De Wingerd: 0343-459613 of wingerd@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie