Naar hoofdinhoud

Vakantiewerk: een zinvolle bijbaan voor de zomer!

Heb jij hart voor ouderen? Ben je 16 jaar of ouder? 
Wil je minimaal 3 weken werken deze zomer?
Dan hebben wij een gave vakantiebaan voor jou!
  
Een zomerbaan waarin jij minimaal 12 euro per uur krijgt 
en echt van betekenis bent voor onze bewoners! 

Geef je op

 
Meer over vakantiewerk bij Charim 
 
De zomervakantie komt er aan. Even geen school of opleiding, geen verplichtingen zoals huiswerk of andere bezigheden. Tijd voor ontspanning, voor vriendschap én tijd om te werken, om ervaring op te doen. Misschien wel een bijbaan in de richting van waar jij een opleiding voor volgt. Geld verdienen, ervaring opdoen met iets waar je hart al ligt. Dat zou toch een mooie combinatie zijn?
Bij Charim kan dat deze zomer, want we hebben vier verschillende richtingen die je kunt kiezen voor een zinvolle en goedbetaalde bijbaan: 

 • Werken in de huishouding 
 • Werken in het welzijnsteam 
 • Werken in het restaurant van onze locaties
 • Werken in de zorgteams, in de locaties of in de wijkteams. 
   

Voor een vakantiebaan in de huishouding of het restaurant heb je geen werkervaring nodig. Wil je aan de slag in het welzijns- of zorgteam, dan is het wel belangrijk dat je ervaring hebt met oudere bewoners en/of bezig bent met een opleiding in de zorg. Ideaal zou zijn als je bijvoorbeeld al één stage hebt gedaan in de (ouderen)zorg. 
 

 • Vakantiewerk in het zorgteam: Jij helpt met de dagelijkse zorg 
  Jij ondersteunt de bewoners bij de persoonlijke verzorging en helpt bij andere zorgvragen. De werkzaamheden zijn gevarieerd. Je helpt bijvoorbeeld bij het douchen, bij het aan- en uitkleden en bij het eten. Volg je een opleiding in de zorg en heb je stage-ervaring in de zorg? Dan sluit deze vakantiebaan perfect aan bij jouw studie!
  Als vakantiewerker in het zorgteam verdien je minimaal €13,- per uur. Dat kan meer zijn, afhankelijk van je opleiding, je ervaring en welk leerjaar je zit. 
      
 • Vakantiewerk huishouding: Jij zorgt voor een prettige en schone leefomgeving 
  In de huishouding help jij onder andere bij het schoonmaken van de zorgappartementen en de algemene ruimtes van onze locaties. Je hebt oog voor de bewoners en je neemt gezelligheid mee! Poets jij met een glimlach? Dan kan je deze zomer aan de slag bij Charim!
  Als vakantiewerker in de huishouding verdien je minimaal €12,- per uur.    
   
 • Vakantiewerk in restaurant en keuken: Jij maakt een heerlijke maaltijd klaar
  Je werkt in het restaurant en helpt met de voorbereidingen voor de maaltijd. Je zorgt voor een schone omgeving en een gastvrije sfeer voor onze bewoners en bezoekers. Ben je gastvrij en vind je het leuk om bezig te zijn met voeding? Dan is dit een mooie vakantiebaan voor jou!
  Je verdient minimaal €12,- per uur als je vakantiewerk doet in onze restaurants en keukens. 
   
 • Welzijnswerk als vakantiebaan: Jij zorgt voor een leuke dag voor onze bewoners 
  Samen met de collega's van zorg en welzijn zorg jij voor een plezierige dag voor onze bewoners. Dit kan bijvoorbeeld door één op één met een bewoner iets te ondernemen, maar ook in groepsverband activiteiten te organiseren. Ben je creatief, hou je van gezelligheid en heb je oog voor onze oudere bewoners? Dan is vakantiewerk in dit team op jouw lijf geschreven! 
  Werk je in het welzijnsteam, dan verdien je minimaal €13,- per uur. Meer kan ook, maar dat is afhankelijk van je opleiding en leerjaar. 

 
Wat je gaat verdienen: 
Bij Charim wordt vakantiewerk goed betaald. Je levert namelijk ook een belangrijke bijdrage aan onze zorg voor de bewoners. Je verdient minimaal €12,- per uur als vakantiewerker in het restaurant of huishouding. Ga je aan de slag in het zorgteam of welzijnsteam, dan krijg je minimaal €13,- per uur. Meer kan ook, maar dat is afhankelijk van je opleiding, je leerjaar en je ervaring.

Verder: 
Alle andere informatie over wat wij je bieden, hoeveel uur je kunt werken en op welke momenten we die samen met je inroosteren; bespreken we je tijdens het kennismakingsgesprek.

   
Geef je op! 
Solliciteer via de knop 'Geef je op!'
Zodra we je sollicitatie binnen hebben, nemen wij contact met je op. 

Geef je op!