Vakantiewerk

Vakantiewerk

Kom deze zomer werken bij Charim! Heb jij hart voor ouderen en steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij 16 jaar of ouder? Wil jij minimaal 3 weken werken en ben je scholier of student? Dan zoekt Charim jou!

Je kunt bij Charim aan de slag in drie soorten vakantiewerk.  Voor de huishouding en restaurantwerkzaamheden is (werk) ervaring niet vereist. Voor helpen in de dagelijkse zorg is het belangrijk dat je bezig bent met een zorgopleiding en dat je minimaal één stage hebt gehad in de zorg.

 1. Jij helpt met de dagelijkse zorg
Jij ondersteunt de bewoners bij de persoonlijke verzorging en helpt bij andere zorgvragen. De werkzaamheden zijn gevarieerd. Je helpt bijvoorbeeld bij het douchen, bij het aan- en uitkleden en bij het eten. Volg je een opleiding in de zorg of welzijn? Of heb jij stage-ervaring in de ouderenzorg? Dan sluit deze vakantiebaan perfect aan bij jouw studie!
 
2. Jij zorgt voor een prettige en schone leefomgeving
In de huishouding help jij onder andere bij het schoonmaken van de zorgappartementen, maak je de bedden op en verzorg je het linnengoed voor onze bewoners.

3. Jij maakt een heerlijke maaltijd klaar
Je werkt in het restaurant en helpt met de voorbereidingen voor de maaltijden. Je zorgt voor een gastvrije sfeer voor onze bewoners en bezoekers.  
 
Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden
In een zorgteam verdien je zo’n € 9,72 per uur (FWG-schaal 15). In de huishouding of bij de voedingsdienst verdien je zo’n € 9,36 per uur (FWG-schaal 10). Meer informatie over je salaris, de arbeidsvoorwaarden en je contract ontvang je bij je sollicitatiegesprek.

Meld je nu aan voor jouw vakantiewerk in de zorg!
In de folder die je hiernaast kunt downloaden staat alle belangrijke informatie.

Vragen?
Heb je vragen over het invullen van het formulier of wil je meer informatie over vakantiewerk bij Charim? Bel naar het Flex- en Roosterbedrijf van Zorggroep Charim: (0318) 26 17 40. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 16.30 uur. Je kunt ook e-mailen naar vakantiebaan@zorggroepcharim.nl.

Brochure met belangrijke informatie voor vakantiekrachten:

Solliciteren