Naar hoofdinhoud

Koffietijd!

Koffietijd!

De Zorgunit is op zoek naar een vrijwilliger die de koffie en thee wil delen. Vindt je het leuk de koffie en thee te delen en een praatje te maken met onze bewoners? Dan is dit wellicht wel iets voor jou. 

Taakomschrijving
Taken die hierbij horen zijn:

  • koffie en thee kannen vullen
  • je gaat langs de appartementen
  • schenkt een kopje koffie of thee
  • maakt een praatje
  • ruimt alles weer op

Dagen en tijden: Vrijdag 14.00 en in de avond rond 18.30 uur

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maak je de wereld van een bewoner stukken mooier. Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol. Het werk levert je veel waardering op. Je wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners. Je kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als je initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Je richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!

 

Enthousiast? Doe mee!


Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact op met de vrijwilligers coördinatoren via onderstaande gegevens of het aanmeldformulier.

0682545692 0682545692 jolandadavelaar@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie