Naar hoofdinhoud

Maaltijden uitdelen bij de Zorgunit

Maaltijden uitdelen bij de Zorgunit

De bewoners die op De Zorgunit wonen hebben de keuze om tussen de middag in het restaurant te eten of in hun eigen woning.
De medewerkers bedienen de bewoners in het restaurant of brengen de maaltijd naar de kamer van de bewoner.De maaltijd wordt over 4 verdiepingen van De Tollekamp uitgedeeld.De medewerkers zijn blij met een paar extra handen en vinden het fijn om hulp te krijgen tijdens het delen van de maaltijden op de kamers en in het restaurant.
De bewoners krijgen dagelijks een 3- gangen diner aangeboden. Bestaande uit soep, hoofdgerecht en toetje.
Wij zijn op zoek naar een gastvrouw die wil helpen om het eten op de kamers van de Zorgunit uit te delen. Aansluitend is er mogelijk nog hulp gewenst in het restaurant.

Bent u gastvrij, zorgzaam en heeft u inzicht in de behoefte van de bewoners.
Kunt u snel schakelen en bent u fysiek in staat om maaltijden rond te delen?
Dan kom ik graag in contact met u!
Dagen van maandag t/m vrijdag. Tijden van 11.30 tot 13.00 uur

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier. Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol. Het werk levert u veel waardering op. U wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners. U kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als u initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. U richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!”

 

Enthousiast? Doe mee!

Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het aanmeldformulier.

0682545692 jolandadavelaar@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als u bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kan een pre-employment screening onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Meer informatie