Naar hoofdinhoud

Ontdek het werken in de zorg 

 
Donderdag 1 december heten wij jou van harte welkom. Op deze Open Dag laten wij iedereen die in de zorg werkt of benieuwd is hoe het is om te werken in de ouderenzorg, kennismaken met Charim.

Van 15.00 tot 20.00 uur staan de deuren van onze locatie Spathodea open en hebben we een compleet programma georganiseerd waarin jij het werken, leren en ontwikkelen in onze locaties, bij ons flexbedrijf of in de wijkteams ontdekt. 
  
Ontmoet onze zorgprofessionals  

Zorgprofessionals die werken in Amandelhof, De Looborch en Spathodea in Zeist. En Groenewoude in Woudenberg. Ze zijn aanwezig tijdens de Open Dag. Stel ze al je vragen die je hebt. Elke locatie heeft specifieke doelgroepen, een eigen cultuur en  uniek karakter die je tijdens deze gesprekken leert kennen.
  
In het bijzonder de Amandelhof, want we zijn gestart met de voorbereidingen voor de bouw van een gloednieuwe locatie dat op termijn komt. Dankzij de maquette kun je zien hoe de nieuwe Amandelhof eruit komt te zien. We bouwen vanuit onze visie op wonen en leven. Maar dus ook toekomstgericht op het werken in de zorg!

Vergroot je kennis met workshops 

Met onze workshops en sessies willen wij onze kennis en ervaringen met jou als (aanstaande) zorgprofessional delen: 

  • De wijkverpleging neemt je mee in de veelzijdigheid, diversiteit & innovatie in de zorg thuis. 
  • De kwaliteitsverpleegkundige in Spathodea laat in een interactieve workshop zien hoe belangrijk de rol van de verpleegkundige is in de ouderenzorg en kijkt daarbij ook naar de toekomst. De workshop wordt twee keer gegeven, om 16.30 en 19.00 uur. 
  • Wim Hulsegge, locatiemanager in Groenewoude, neemt je mee in de wereld 'dementalent' en hoe je mensen met dementie in hun kracht en talent kunt zetten. Dit groepsgesprek is van 18.00 tot 19.00 uur.
  • Met doorlopende demonstraties van zorgverleningshulpmiddelen ervaren de bezoekers hoe het is om afhankelijk te zijn van zorg. 
     

Vind jouw baan 

Bij Charim gaan we voor een warm welkom van onze nieuwe zorgprofessionals. Heb je interesse in een baan bij Charim? Drink dan een kop warme chocolademelk met één van onze recruiters of personeelsadviseur. 

Verken je opleidingskansen

Onze adviseurs die alles weten over de mogelijkheden over ontwikkelen én leren binnen Charim zijn er ook. Laat je informeren over wat past binnen jouw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Maak kennis met flexwerken

Bij Charim is het mogelijk om flexibel te werken binnen een vast dienstverband. De collega's van het Flexbedrijf vertellen je er alles over tijdens deze open dag. Ze zijn van 15.00 tot 20.00 uur aanwezig.
 

Kan je niet komen, dan plannen we graag een ander moment 

Kan je niet komen naar de Open Dag, maar ben je wel geinteresseerd? Laat dan zeker vrijblijvend je gegevens via onderstaand formulier. Dan nemen wij contact met je op voor een ander moment! 

Kennismakingsafspraak Werken bij Charim
Velden met een ster zijn verplicht

OPEN DAG WERKENBIJ

Donderdag 1 december 2022 

15.00 tot 20.00 uur 

Charim-locatie Spathodea 
Oranja Nassaulaan 7 

Vind jouw baan bij Charim