Naar hoofdinhoud

Leren en ontwikkelen in de zorg

Werken in de zorg is uitdagend en geeft voldoening. Je blijft je ontwikkelen. Zorggroep Charim biedt allerlei mogelijkheden om te werken in de ouderenzorg. Op de werkvloer óf in een ondersteunende functie op kantoor. En werk je nu nog niet in de zorg, dan kun je je bij ons laten omscholen. Doen we!

Welke talenten zet jij graag in?
Op allerlei manieren kun je aan de slag bij Charim. Je kunt bij ons een leerwerktraject (BBL) bij ons volgen. Ook als zijinstromer kun je gaan werken in de zorg. Diverse medewerkers van Charim gooiden ooit het roer om en zijn daar heel tevreden over. ook als bijvoorbeeld financieel medewerker of recruiter ben je waardevol voor onze cliënten. Welke talenten zet jij graag in?

Je blijft je ontwikkelen
Charim is een lerende organisatie. Je leert van collega’s en cliënten. Zo groei je als professional én als mens. In de online leeromgeving ‘CharimLeert!’ houd je jouw eigen bekwaamheden en bevoegdheden actueel. Jaarlijks krijg je een persoonlijk ontwikkelbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden. Eigen zeggenschap en verantwoordelijkheid vinden we belangrijk, ook in je werk.

Meer dan 200 online cursussen
In ‘CharimLeert!’ vind je meer dan 200 cursussen over onder meer Zorg & Welzijn, Veiligheid & Gezondheid, Administratie & ICT en Persoonlijke Ontwikkeling. Van trainingen in ziektebeelden en bedrijfshulpverlening tot Word en Excel. En van antistress- en assertiviteitstrainingen tot ‘Talent in actie’ en ‘Talent in beweging’. Heb je interesse in een training?  Gewoon doen!

Leerwerktraject (BBL): werken én leren in de zorg
Zie je op tegen de schoolbanken? Volg bij ons dan een leerwerktraject. Dat betekent: 2, 3 of 4 dagen werken, 1 dag naar school. Je leert dus al doende én krijgt direct een startsalaris. Denk aan een opleiding tot verzorgende IG, mbo-verpleegkundige of hbo-verpleegkundige.

Lees meer over werken en leren in de zorg (BBL) >>

Stagelopen bij Charim
Wil je stagelopen bij Charim? Ook dat kan! Neem hiervoor contact op met jouw eigen school.