HBO-kwaliteitsverpleegkundige

24 - 36 uur
Regio Veenendaal & Zeist

Ken jij als geen ander het belang van kwaliteit in de zorg?
Dat komt mooi uit!

Want onze bewoners verdienen échte persoonlijke aandacht en de beste zorg. Door jouw ervaring als verpleegkundige weet jij als geen ander hoe belangrijk verbinding, multidisciplinair samenwerken en innovatie is! Jij signaleert ontwikkelingen, uitdagingen en mogelijkheden en daarbij ben je natuurlijk altijd op zoek naar verbeteringen binnen de zorg. Hier krijg je ook écht de tijd en de vrijheid voor.
  
Als kwaliteitsverpleegkundige krijg jij te maken met een betekenisvolle en afwisselende agenda. Jouw werk speelt zich af midden in het managementteam en dichtbij de zorgteams en de bewoners van de locatie. De kwaliteitsverpleegkundige heeft een actieve rol in het coachen van collega's met betrekking tot zorginhoudelijke vraagstukken.
 
Ook het geven van klinische lessen, het uitvoeren van intercollegiale toetsing, het analyseren van kwaliteitsthema's en initiëren van verbetermaatregelen  en deelname aan het lerend netwerk van kwaliteitsverpleegkundigen behoren tot je taken.

Je kijkt en werkt mee en kent de cliënten. Dit is van belang, omdat de relatie met de cliënt het uitgangspunt vormt voor de (kwaliteit van de) zorgverlening.
Dit alles doe je omdat onze cliënten de beste zorg verdienen en jij als geen ander het belang van kwaliteit in de zorg kent.
Wil jij hieraan bijdragen?! Niet twijfelen, maar doen!

Dat jij je dagelijks hard maakt voor de levenskwaliteit van onze cliënten vinden wij prijzenswaardig. Daar hoort een beloning bij!
Wat je sowieso van ons mag verwachten:

  • FWG 50 maximaal €3.818,87 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
  • voornamelijk regelmatige werktijden
  • een ORT toeslag van €250,- naar rato van de contracturen
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
  • de mogelijkheid om tijdens het drinken van een kopje koffie of thee door te praten over deze mooie functie
  • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu
  • trainingen die gericht zijn op de rol kwaliteitsverpleegkundige
  • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie

Laat je interesse weten!

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Alles over de functie kwaliteitsverpleegkundige

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde. Je bent daarnaast BIG geregistreerd als verpleegkundige of bereid dit opnieuw te halen. Verder blijf je graag op de hoogte van innovaties en ontwikkelingen in de zorg en wet- en regelgeving.

Zelfstandigheid

Binnen deze functie krijg jij écht de tijd en de vrijheid om aan de slag te gaan met verbeteringen en innoveren binnen de zorg. Ook krijg je als professional zelf veel ruimte om je functie vorm te geven en verder te ontwikkelen

Sociale vaardigheden en coaching

Je hebt een scherpe blik bij het observeren van medewerkers en bewoners en hebt oog voor hun behoeften. Verder ben je communicatief sterk, tactisch en weet je jouw boodschap op een prettige wijze over te brengen. Door middel van verbinding en coaching benut jij ieders kracht en talent. 

Oplettendheid

Je kunt goed projectmatig werken en je vindt het belangrijk om het gesprek over de zorgkwaliteit aan te gaan. Want dát vormt dagelijks jouw rode draad. Je bent oplettend bij het borgen van de kwaliteit en veiligheid van zorgverlening en onderneemt tijdig actie wanneer de kwaliteit en veiligheid van de zorgverlening in het geding komt.

Waardigheid en trots

Staan de woorden ‘waardigheid en trots’ dichtbij je? Dat komt goed uit! Deze functie staat de komende tijd deels in het teken hiervan. Lees meer over de rol van kwaliteitsverpleegkundige op de website van Waardigheid en trots: Waardigheid en trots - kwaliteit verpleeghuiszorg.

Kwaliteit en beleid

Je borgt, bevordert en onderzoekt de kwaliteit van de zorg op de locatie. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkelen en aanscherpen van het kwaliteitsbeleid op de locatie, creëer je draagvlak en draag je zorg voor de vertaling van het kwaliteitsbeleid en kwaliteitsinnovaties naar het zorgteam.

Resultaat:

Je kunt weerstanden overwinnen bij het creëren van draagvlak voor kwaliteitsverbeteringen. Je bent in staat teams te enthousiasmeren en kennis over te dragen.  Daarnaast stimuleer en en motiveer je het werken volgens de kwaliteitsstandaarden en het methodisch werken.

Invloed

Je hebt invloed op de kwaliteit en veiligheid van zorg en dienstverlening en het kwaliteitsbeleid van de locatie. Je neemt structureel deel aan het overleg ’kwaliteit en veiligheid op locatie', waarin de sturing op de kwaliteit van zorg plaatsvind. Hierin ben jij een belangrijke speler. 

Resultaat:

Kwaliteit en samenwerken zijn belangrijke waarden binnen Zorggroep Charim. Vanuit jouw ervaring als (kwaliteits)verpleegkundige ben je een aanspreekpunt en vraagbaak voor de zorgmedewerkers. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering van collega’s.

Jij ziet mogelijkheden in de zorg voor ouderen

Is dit de baan voor jou?

Ga jij het verschil maken in de ouderenzorg bij Zorggroep Charim?

Solliciteer direct

Laat hier jouw achter en wij nemen zo snel mogelijk met je op!

 

#DOENWE #charim